Cautare
, Contributor

Auto |
|

Un miliardar britanic a ajuns în instanță după ce a cumpărat un Lamborghini care „nu era pentru condus“

Magnatul grupului Hut a încheiat un proces la Înalta Curte cu un dealer de mașini după ce a cumpărat un Lamborghini clasic de 360.000 de lire sterline care „nu era chiar o mașină de condus” și care ar fi mirosit a benzină în interior.  
Lamborghini Countach

Miliardarul de retail online, Matthew Molding, ce are o avere estimată de Forbes la 2,7 miliarde de dolari, a ajuns la o soluție extrajudiciară după ce a cumpărat online acel Lamborghini cu scopul de a începe o colecție privată de mașini.

Matthew Molding a fost de acord să cumpere un Lamborghini Countach 5000S din 1983 de la dealerul JCT600 din Bradford, în luna mai, scrie The Telegraph.

Documentele instanței arată că el a schimbat un Rolls-Royce Cullinan de 210.000 de lire sterline și a plătit 150.000 de lire sterline în numerar. Ulterior, Molding a căutat să returneze automobilul după ce a susținut că „suferea de o scurgere de ulei”, „mirosea foarte puternic a benzină”, iar pragurile vehiculului erau „deteriorate semnificativ” la livrare.

JCT600, care operează în 50 de locații din nordul Angliei, a contestat presupusele defecte.

În apărarea sa, dealerul a susținut că Molding a provocat mirosul de benzină după ce a condus mașina împreună cu Charles Field, „șoferul” The Hut Group.

JCT600 a citat un expert care a spus că mirosul „a fost inundat de carburatori prin pornire incorectă”.

Dealerul a susținut, de asemenea, că personalul i-a spus clar lui Field, care a cumpărat mașina în numele lui Moulding, că „vehiculul nu era într-adevăr o mașină de condus, ci mai degrabă o investiție pe termen lung, pentru a fi apreciată vizual”.

Molding a respins afirmațiile și invocat faptul că are dreptul la o rambursare în temeiul legilor menite să protejeze consumatorii pentru achizițiile făcute pe internet. JCT600 a negat acest lucru.

Purtătorul de cuvânt al lui Molding a confirmat că s-a ajuns la un acord extrajudiciar, dar părțile implicate nu au vrut să comenteze.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii