Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Un loc în naveta Blue Origin, care va călători în spațiu, a fost câștigat la licitație cu 28 de milioane de dolari

Un loc într-o navă spaţială a companiei Blue Origin, care va efectua zborul său inaugural în spaţiu în luna iulie, avându-l la bord pe miliardarul Jeff Bezos, a fost adjudecat sâmbătă, prin intermediul unei licitaţii transmise în direct, cu o ofertă de 28 de milioane de dolari.
Blue Origin

La patru minute de la deschiderea licitaţiei care a avut loc în direct, prin telefon, ofertele au atins 20 de milioane de dolari. Procesul de licitaţie s-a încheiat după şapte minute de la deschidere.

Identitatea câştigătorului, presupus a fi un pasionat ultra-bogat al spaţiului, nu a fost dezvăluită imediat, informează News.ro, conform Reuters

Naveta New Shepard a companiei Blue Origin va fi lansată pe 20 iulie, în vestul Texasului, și va marca un moment de referinţă, într-o perioadă în care companiile americane se îndreaptă către o nouă eră a călătoriilor spaţiale comerciale private.

Jeff  Bezos, fondatorul Blue Origin şi al Amazon.com, cel mai bogat om din lume şi un pasionat al spaţiului, a concurat cu miliardarii Richard Branson şi Elon Musk pentru a fi primul dintre cei trei care va călători dincolo de atmosfera Pământului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii