FacebookTwitterLinkedIn

 

Construirea poveștilor palpitante

Joacă-te cu copilul tău și creeați-vă împreună propriile povești. Imaginați-vă cum două cărămizi puse împreună formează… un dragon! Copiii își îmbunătățesc abilitățile creative în timp ce inventează povești incredibile, iar acest lucru permite, de asemenea, părinților să învețe multe despre copilul lor și despre ce este important pentru el. Şi cei mici pot descoperi mai multe despre ei înșiși și își pot exprima personalitatea. Descoperind care sunt punctele lor forte și cele slabe, vor deveni din ce în ce mai conștienți de sine și mai încrezători în tot ceea ce fac. Jocul cu LEGO DUPLO îi va ajuta, de asemenea, să înțeleagă, să gestioneze și să exprime emoții. Lasă-i să-și împărtășească sentimentele și ideile în universul sigur al jocului cu LEGO DUPLO!

Milioane de posibilități

Nu există o modalitate corectă sau greșită de a te juca cu cărămizile LEGO DUPLO, pentru că totul este posibil în acest univers. Copiii pot recrea modelele sau pot construi ceva complet nou. LEGO DUPLO este un instrument excelent pentru dezvoltarea copiilor în foarte multe feluri! Cei mici își pot îmbunătăți abilitățile motrice combinând și stivuind elementele, pot deprinde abilități de rezolvare a problemelor atunci când căutați soluții logice și pot învăța să persevereze pentru a-și atinge scopul dorit. Aceste abilități îi vor pregăti pentru viitor și pentru toate provocările care pot apărea.

Sfaturi de joacă

Copiii pot deveni oricine își imaginează în lumea LEGO DUPLO. Lasă-i să fie îngrijitori de animale sau fermieri. Exersați împreună sunetele animalelor de la fermă și laudă-ți copilul pentru că este atât de plin de compasiune și responsabil în timp ce are grijă de toate animalele. Câte povești puteți crea cu doi cai de la fermă? Cât de des trebuie să hrănească animalele? Nu uita să îți exprimi fericirea și mândria pentru realizările prichindelului. Aceasta este o mare recompensă pentru efortul lor!