FacebookTwitterLinkedIn

ISU Bucureşti-Ilfov a anunțat că intervine, miercuri, la un incendiu produs la un bloc din București, situat  pe Calea Rahovei. 

Focul se manifestă ”pe una dintre laturi, cea din spate, incendiul se manifestă pe toată faţada”, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov. 

Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale de stingere şi 3 autoscări. Pentru căutarea victimelor, s-au constituit echipe, în timp ce Poliţia Rutieră a restricţionat traficul din zonă. Şapte persoane au primit îngrijirile medicilor, după expunerea la fum. De asemenea, doi pompieri au fost transportaţi la Spital Floreasca.

 În total, 38 de persoane au fost evacuate.

”În acest moment se mai degajă fum din faţada blocului”, au mai precizat pompierii. ”Până în acest moment nu sunt persoane rănite. Nu mai arde cu flacără, se acţionează atât din interior, cât şi din exterior”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov. 

Context: ”În jurul orei 11.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la un imobil situat pe Calea Rahovei 325. La faţa locului intervin poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea facilitării accesului pompierilor în zona respectivă, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier. În acest moment sunt aplicate restricţii pe Calea Rahovei, dinspre Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. 

Sursa Foto: news.ro