Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Un grup de investitori din care face parte și Bobby Păunescu a cumpărat Studiourile MediaPro de la CME

Central European Media Enterprises (CME) a vândut Studiourile MediaPro din Buftea unui grup de investitori, format din producători de film din Statele Unite ale Americii şi România, între aceştia numărându-se şi regizorul Bobby Păunescu, informează MEDIAFAX.
Bobby Paunescu.jpg

Anunţul privind faptul că vânzarea MediaPro Entertainment a fost finalizată a fost făcut într-un comunicat remis luni, agenţiei MEDIAFAX, de MediaPro Studios.

Potrivit sursei citate, „un grup de investitori – format din importanţi producători de film din Statele Unite ale Americii şi România – a finalizat tranzacţia prin care CME a vândut acţiunile companiei MediaPro Entertainment, acţionar majoritar al Studiourilor MediaPro”.

„Obiectivul principal al noilor acţionari este de a readuce în prim-plan importanţa istorică al celui mai important complex cinematografic din România şi unul dintre cele mai mari din Europa Centrală şi de Est”, se mai spune în comunicat.

O carte de citit ca să nu rămâi „prost”: „M-am săturat să fiu prost”

În afară de regizorul şi producătorul român Bobby Păunescu, din grupul de investitori care a preluat Studiourile MediaPro face parte şi producătorul american Donald Kushner, cunoscut pentru franciza „TRON”, dar şi pentru filmul „Monstru”, pentru care actriţa Charlize Theron a primit premiul Oscar.

Contactat de MEDIAFAX, Bobby Păunescu a spus că din grupul care a preluat Studiourile MediaPro fac parte “investitori importanţi, producători mari de film”. „Este un business înainte de toate”, a spus Bobby Păunescu, precizând că nu poate să facă publice deocamdată numele investitorilor, deoarece CME este cotată la bursă şi trebuie parcurse mai întâi etapele impuse de regulile după care funcţionează o astfel de companie.

Bobby Păunescu nu a precizat nici care este valoarea tranzacţiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii