Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Un fond imobiliar consiliat de Morgan Stanley Real Estate Investing a achiziționat 306 apartamente în Helsinki, Finlanda

Un joint venture format dintr-un fond imobiliar, compania Premico și RIM și consiliat de Morgan Stanley Real Estate Investing (MSREI) a achiziționat 306 apartamente, toate situate în zona metropolitană Helsinki, Finlanda. Apartamentele vor fi puse în chirie.  
 aboneaza-te
Morgan Stanley

Activele au fost achiziționate la data de 31 august de la Fondurile de pensii pentru navigatori și Fundația pentru tineret.

MSREI, Premico și RIM, după ce au achiziționat anterior 1.596 de unități de la Kojamo Plc., și-au mărit portofoliul rezidențial din Finlanda la circa 1.900 de apartamente. Premico a investit în portofoliu împreună cu fondul consiliat de MSREI și va fi responsabil pentru administrarea proprietăților.

„Aceste două achiziții oferă investitorilor noștri expunere la active pe o piață cu tendințe demografice și economice pozitive. Activele completează portofoliul nostru rezidențial finlandez existent și strategia noastră de a adăuga valoare prin inițiative de gestionare a activelor și investiții în active, inclusiv eforturi de îmbunătățire a eficienței energetice”, a declarat Ulf Pleschiutschnig, Managing Director Europe Investments MSREI, potrivit WPJ.

Samuel Tuomola, partener și CIO de la Premico, a comentat: “Parteneriatul cu MSREI a avut succes și continuăm să căutăm achiziții suplimentare cu aceștia pe piața finlandeză”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii