Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Un film horror la Palatul Parlamentului, cu o chirie de 5.000 de euro pe oră

Studioul cinematografic Castel Film din Bucureşti a solicitat încheierea unui contract comercial cu Palatul Parlamentului pentru a realiza o filmare pentru lungmetrajul horror „The Nun”, produs de New Line Cinema şi Warner Bros., spaţiile necesare filmării fiind tarifate cu 5.000 de euro/oră, potrivit unui memorandum intern aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, informează NEWS.RO.

Ioana Bran, secretar al Camerei Deputaţilor, a declarat la finalul şedinţei Biroului Permanent: „Am avut o solicitare din partea studioului cinematografic Castel Film Bucureşti pentru a filma pe 11 iunie 2017 câteva secvenţe dintr-un proiect, un film. Acesta se intitulează «The Nun», este un film artistic de lung metraj. Subiectul acestui film este activitatea în lăcaşurile monastice în perioada imediat următoare după cel de-al doilea Război Mondial”.

Potrivit memorandului intern, utilizarea spaţiilor menţionate în vederea realizării acestei filmări se tarifează conform M.I. aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, respectiv 5.000 euro/oră (filmare profesională), pe bază de contract comercial.

„The Nun”, regizat de Corin Hardy, este un film horror, produs de New Line Cinema şi Warner Bros., un spin-off al „The Conjuring 2” (2016).

Lungmetrajul va fi filmat şi în locuri din Hunedoara şi Sighişoara şi va fi lansat în iulie 2018.

CITEȘTE: NOTE DE CĂLĂTORIE LA MUNCHEN

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii