Cautare
, Redactor Forbes România

Industrie |
|

Un cunoscut brand de îmbrăcăminte pentru adolescenți, prezent și pe piața din România, a depus cerere pentru a intra în faliment

Forever 21, unul din cele mai cunoscute branduri de retail pentru adolescenți a anunțat sâmbătă noapte că înaintează cererea pentru a intra în faliment, potrivit Financial Times.

După câteva săptămâni în care soarta lanțului de magazine era incertă, Forever 21 a luat decizia de închide mai mult de 350 din cele peste 800 de magazine prezente în toată lumea. Astfel, multe din unitățile de pe piețele din Europa și Asia vor fi închise, transmite Reuters.

Forever 21 a fost fondat în 1984, de omul de afaceri de origine coreeană, Do Won Chang, alături de soția sa  Jin Sook Chang. Potrivit topului anual realizat de revista americană Forbes, averea celor doi se ridică la 3 miliarde de dolari, ocupând poziția 745 în clasamentul celor mai bogați oameni ai Planetei. „Acesta a fost un pas important și necesar pentru a asigura viitorul companiei noastre”, a spus Linda Chang, vicepreședinte executiv și fiica celor doi fondatori.

Forever 21 este unul dintre cei mai mari retaileri de specialitate din Statele Unite, cu magazine ce oferă opțiuni de tip fast-fashion, cu scopul de a aduce cele mai recente tendințe de pe catwalk pentru femei și bărbați. În București, Forever 21 este prezent în centrele comerciale Park Lake și Sun Plaza.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii