Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Un bust al Regelui Mihai a fost dezvelit la Londra

La Londra, a fost dezvelit, joi, un bust al Regelui Mihai, pentru a marca 100 de ani de la nașterea Majestății Sale, informează Radio România Actualități. Evenimentul a avut loc în prezența Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei şi a fost organizat de Ambasada României la Londra.
Regele Mihai

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și ambasadoarea  României la Londra, Excelența Sa Laura Popescu, au dezvelit un bust al Regelui Mihai. Bustul se află în curtea Ambasadei României din capitală britanică, situată în spatele Palatului Kensington, notează RRA.

Laura Popescu a evocat personalitatea Regelui Mihai, definită de demnitate și curaj în fața dificultăților, o personalitate care a inspirat și dat speranță mai multor generații de români. Ambasadoarea României la Londra a vorbit și despre legăturile extrem de strânse dintre Casa Regală a României și familia regală a Marii Britanii.

Evenimentul a avut loc în prezența câtorva zeci de reprezentanți ai comunității românești în Regatul Unit, între care, Sir George Iacobescu, director executiv al Grupului Financiar Canary Wharf, pictorul Bogdan Mihai Radu și reprezentanți ai societății civile.

În aceeași zi, Majestatea Sa Margareta și Principele Consort Radu au avut o întrevedere privată cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii