Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

CORONAVIRUS |
|

Un britanic căutat de poliție renunță la carantina de acasă pentru „liniștea și pacea” din închisoare

Un bărbat căutat de poliția britanică s-a predat singur în regiunea West Sussex pentru a „evita” carantinarea alături de familia sa.  
Protest,Mask,Handcuffs,Corona,Covid-19

Britanicul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, s-a prezentat de bunăvoie la sediul unei secții de poliție din Sussex, în speranța că își va găsi „liniștea și pacea” în închisoare.

Poliția a declarat că bărbatul se află acum în arestul secției de poliție Brugess Hill și urmează a fi trimis într-o închisoare din UK, transmite The Guardian.

Psihologii din Marea Britanie raportează o creștere a numărului de persoane care se confruntă cu simptome de anxietate, stres și epuizare la locul de muncă, inclusiv insomnii. Cei mai mulți oameni sunt „disperați” să intre în contact cu alte ființe umane, după luni de izolare parțială sau totală.

Întoarcerea în arest a fost mai tentantă pentru acest bărbat decât carantinarea alături de familie

„Pace și liniște! Asta și-a dorit bărbatul care era dat în urmărire generală și care s-a predat singur pentru a sta departe de carantinarea alături de cei apropiați”, a declarat pe Twitter Darren Taylor, inspector din cadrul politiei din Sussex.

O serie de studii confirmă că pandemia a afectat relațiile cu familia și prietenii. Cercetările de la Universitatea din Oxford au constatat că nivelul de stres, depresia și anxietatea în rândul părinților au crescut îngrijorător în urma lockdown-ului.

Cuplurile au simțit, de asemenea, multă tensiune în această perioadă. În aprilie 2020, aproape un sfert dintre îndrăgostiți (23%) au pus capăt relațiilor în care se aflau, arată un studiu efectuat de către organizația britanică Relate. Divorțurile au crescut și ele cu 300% în anul pandemic, iar avocații au fost asaltați de cererile pentru custodia copiilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii