Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Un birou din lemn masiv al actorului Radu Beligan a fost cumpărat cu 3.750 de euro la licitația Artmark

Biroul regretatului actor Radu Beligan, însoţit de un fotoliu tip Dantesca, din lemn masiv, a fost adjudecat pentru suma de 3.750 de euro, în Licitaţia „Viaţă de artist, inclusiv o selecţie din patrimoniul actorului Radu Beligan”, organizată marţi seară de Artmark online, informează News.ro.
Radu-Beligan

Obiectele au fost estimate iniţial între 500 şi 800 de euro.  În aceeaşi sesiune, o comodă tip Boulle, în stil Napoleon III, sec. XIX, care a aparţinut actorului, a fost adjudecată contra sumei de 3.250 de euro, după ce fusese estimată între 1.500 şi 2.000 de euro.

Din aceeaşi colecţie a actorului Radu Beligan, un dulap monumental sculptat în stil brâncovenesc, de început de secol XX, a fost vândut pentru 2.250 de euro.

Au mai fost adjudecate şi alte obiecte de mobilier din colecţia Radu Beligan: o comodă în stil Louis XV, sculptată manual, sfârşitul sec. XIX, s-a vândut cu mult peste estimarea iniţială (300-500 de euro) pentru 2.000 de euro, iar o garnitură de sufragerie, formată din masă de inspiraţie neo-barocă şi patru scaune neoclasice cu 1.800 de euro.

Şi trofeul Festivalului Naţional de Teatru “Ion Luca Caragiale”, acordat actorului Radu Beligan, s-a vândut pentru suma de 300 de euro.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – FEBRUARIE 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii