Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lifestyle |
|

Un bărbat care a crescut fără tată a făcut un canal de YouTube pentru a-i ajuta pe copiii care trec prin aceeași situație

Un bărbat care a fost părăsit de tatăl său în adolescență a pornit un canal de YouTube dedicat copiilor care se găsesc într-o situație similară.
 aboneaza-te
Rob Kenney

Rob Kenney, un bărbat din Washington, a rămas fără tată în perioada adolescenței. Astfel, pentru a-i ajuta pe copiii care înfruntă același calvar, americanul a pornit un canal Youtube prin care le predă celor mici lecții pe care, în mod normal, ar trebui să le învețe de la părinți.

Canalul, care se numește ‘Dad, How do I?’, găzduiește diverse videoclipuri explicative. Rob Kenney le arată celor mici cum se leagă o cravată, cum se desfundă o chiuvetă înfundată, cum se verifică nivelul uleiului de la mașină, cum se calcă o cămașă și chiar cum trebuie să se bărbierească corect. Printre aceste abilități pe care un copil trebuie să le dobândească, Kenney le transmite urmăritorilor săi sfaturi și lecții de viață.

Într-un interviu acordat publicației Shattered, Rob Kenney a explicat: „Când aveam 10, 11, 12 ani, cu siguranță am experimentat o serie de disfuncționalități în familie. Aveam tot felul de cutii pline cu lucruri la parter pentru că mama nu a despachetat niciodată. Cred că plecarea tatei a afectat-o foarte mult.”

Rob Kenney a mai spus că tatăl lui a primit custodia lui și a fraților, însă nu a vrut niciodată cu adevărat să-i aibă aproape. A plasat întreaga responsabilitate pe umerii mamei lui Kenney.

Rob și tatăl lui s-au împăcat și au lăsat trecutul în urmă. Însă americanul și-a făcut un scop din a-i ajuta pe copiii care se confruntă cu aceleași probleme.

Sursă: being.co.uk

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii