Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Un bar de plajă din Vama Veche a fost amendat cu 10.000 de lei  din cauza aglomerației

Un bar de plajă din Vama Veche a fost amendat cu 10.000 de lei din cauza aglomeraţiei, nefiind astfel respectată distanţarea socială.  
 aboneaza-te
bar de plaja amendat Vama Veche

Peste 200 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai organelor abilitate de control din judeţul Constanţa au acţionat, vineri noaptea, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, în vederea prevenirii şi limitării infectarii cu noul coronavirus, în principalele zone aglomerate din judeţul Constanţa, transmite News.ro.

 “Cu ocazia controalelor au fost verificate 192 de societăţi comerciale şi au fost aplicate 66 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 80.000 de lei, dintre care 28 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 4 la O.G. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, patru pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi 11 pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. De asemenea, au fost identificate şi sancţionate trei societăţi comerciale care nu au respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor, potrivit Legii 55/2020, cu amendă în valoare totală de 19.000 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Administratorul unui beach-bar din Vama Veche a fost sancționat cu 10.000 de lei din cauza aglomeraţiei, nefiind respectată distanţarea fizică.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii