Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Un antreprenor român lansează un instrument pentru managementul performanței

managementul_performantei.jpg
Gina Calagiu, un antreprenor român și consultant strategic cu peste 18 ani de experiență în afaceri și cu un portofoliu de afaceri în domenii precum oil&gas, HoReCa, consultanță, cu un total de peste 200 de angajați și o cifră de afaceri de peste 15 mil Euro a lansat  Agenius, cel mai nou instrument de management al performanței în organizații, care are ca rezultat creșterea afacerii prin implementarea unui sistem de „work life balance” și de motivare a angajaților, bazat pe tehnica PAAS.

Astfel, modelul PAAS funcționează în două etape respectiv definirea și execuția strategiei. PAAS îndeamnă – Planifică ce vrei sa faci/săptămânal – 2’, Acționează inteligent/zilnic, Analizează diferențele/săptămânal – 6’ și Selectează ceea ce ai experimentat, ți-a plăcut, a funcționat/ săptămânal -2’.

“Agenius a apărut ca o soluție pentru o provocare pe care mi-am asumat-o de când am început antreprenoriatul – cum pot crește performanța afacerii și, în același timp, să fac ceva remarcabil pentru sănătatea angajaților. Acest instrument reprezintă experiența mea personală în ceea ce înseamnă creșterea unor afaceri performante, prin aplicarea unor sisteme reale de management al performanței, al timpului și managamentului de proiect. Finalizarea Agenius a durat doi ani în care am lucrat cu o echipă mixtă de experți, cu o medie de 15 ani de practică în management strategic, managementul performanței, resurse umane, psihologie și comunicare” declară Gina Calagiu, antreprenor și creator Agenius.

Potrivit acesteia, instrumentul este conceput atât pentru angajații de la nivelurile de execuție, cât și pentru middle și top management și poate fi implementat în orice tip de organizație.

Principalele beneficii pe care acest instrument le aduce organizațiilor sunt sporirea productivității la nivel individual, de echipă și departamental și reducerea gradului de stres organizațional. Instrumentul permite o evaluare constantă a îndeplinirii indicatorilor de preformanță, menținerea ritmului în atingerea obiectivelor și formarea obișnuinței angajaților de a-și planifica și atinge obiectivele prin metoda pas cu pas.

Înainte de lansarea pe piață, Agenius a fost testat în companii naționale și multinaționale din telecomunicații, HoReCa, retail, industria bancară, FMCG, agro sau industria medicală, cu rezultate dovedite pentru eșantioanele implicate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii