Cautare
, Contributor

Educaţie |
|

Un altfel de joc Monopoly

Unul dintre cele mai populare jocuri de societate din lume, Monopoly, a lansat o nouă ediţie care poate fi personalizată.

Ediţia nouă se numeşte My Monopoly, iar fiecare jucător își poate personaliza jocul prin adăugarea propriilor imagini pe piesele de joc, astfel jucătorii fiind şi mai motivaţi să participe la negocieri.

Monopoly este unul dintre cele mai populare jocuri de societate din lume, fiind vândute până acum nu mai puțin de 275 de milioane de jocuri în toată lumea. Monopoly este valabil în 111 țări și a fost produs în 43 de limbi. Din 1935 și până astăzi au fost produse peste 6 miliarde de căsuțe verzi și 2,25 miliarde de hoteluri roșii pentru jocurile Monopoly vândute peste tot în lume.

Nu este pentru prima dată când Monopoly vine cu idei inedite. De-a lungul timpului, Monopoly s-a făcut remarcat prin edițiile speciale pe care le-a lansat. Cea mai scumpă versiune a acestui joc a fost creată pentru a sărbători un bijutier faimos din San Francisco, Sidney Mobell. Respectivul joc valora aproximativ 2 milioane de dolari, având o tablă de joc din aur de 23 de karate și zaruri bătute cu diamante. De asemenea, în 1978 a fost realizată și o versiune din ciocolată a jocului Monopoly, vândută cu 600 de dolari. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii