Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

UMBRE II începe de duminică, 12 noiembrie, pe HBO și HBO GO

HBO televiziunea pay-tv și serviciul online HBO GO difuzează începând cu 12 noiembrie, timp de 6 săptămâni, în fiecare duminică, câte un episod din noul sezon al producției originale HBO „Umbre II”, premiera pe HBO fiind programată de la ora 22:00, informează MEDIA EXPRES.
 aboneaza-te
UMBRE II

Scenariul celui de-al doilea sezon din UMBRE a fost scris integral de Bogdan Mirică, care este și regizorul episoadelor 1, 4, 5, 6, în vreme ce moldoveanul Igor Cobileanski a regizat episoadele 2 și 3 – notează Media Expres.

Fiecare episod din „Umbre II” are aproximativ o oră, față de episoadele din prima serie care au avut în jur de 45 de minute.

„Umbre II” va putea fi urmărit în țările din Europa de Est în care HBO operează: România, Moldova, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Kosovo, Bosnia și Herțegovina, dar și în nord și vest în Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania.

Sezonul al doilea din Umbre a fost produs de o echipă formată din peste 80 de profesioniști zilnic, timp de două luni.

Relu, interpretat de Șerban Pavlu, este personajul principal al serialului, distribuția este completată de: Maria Obretin, Doru Ana, Andreea Vasile, Dorel Vișan, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Sergiu Costache, Augustin Viziru, Sorin Cociș.

În serial au intrat, de asemenea, personaje noi interpretate de: Laurențiu Bănescu, Silvana Mihai, Costel Cașcaval, Teodor Corban, Adrian Titieni.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MICI AUDIENȚE – OCTOMBRIE 2017

Episodul întâi al seriei prezintă în cea mai mare parte nunta de la Clubul Snagov dintre fata lui Relu, Magda, care se mărită cu Teddy, fiul mafiotului Căpitanu’. În paralel, într-o parcare, are loc un incident ai cărui protagoniști sunt un șofer de tir și un bărbat misterios care fură camionul.

După petrecere, cei doi tineri proaspăt căsătoriți, care așteaptă un copil (revelația cu care s-a încheiat prima serie și care l-a împiedicat pe Relu să-l ucidă pe Căpitanu’, așa cum plănuia), pleacă în luna de miere cu mașina BMW, primită cadou și primul episod se termină cu prima scenă de violență fizică din cel de-al doilea sezon.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZUNILOR DE FILME – OCTOMBRIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii