Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Umbre”, cel mai mare proiect de televiziune realizat de HBO Europe în România, se lansează la finalul lunii decembrie

Noul serial produs de HBO Europe în România, „Umbre”, va avea premiera pe 28 decembrie, de la ora 22:00, la HBO și pe HBO GO.
Umbre_Serban Pavlu

Cu o distribuție importantă și o manieră de filmare neconvențională, „Umbre” iese din zona previzibilului și încearcă să surprindă prin originalitate și autenticitate.

Relu (Șerban Pavlu) este un om de familie. Are doi copii, o soție și o viață dublă.

Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obișnuit. Nimeni nu bănuiește că Relu lucrează ca recuperator pentru Căpitanu’, un mafiot local. Niciuna dintre cele două lumi (a familiei și a mafiei) nu știe de existența celeilalte. Relu reușește să țină totul sub control, însă nu pentru multă vreme. După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai gasește o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare iar minciunile încep să iasă la suprafață una câte una.

Filmul regizat de Igor Cobileanski și Bogdan Mirică, după un scenariu  adaptat de Bogdan Mirică, îi are în distribuție pe: Șerban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Dan Hurduc, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Doru Ana, Dorel Vișan, Ștefan Velniciuc, Sergiu Costache, Andi Vasluianu, Gabriel Spahiu, Diana Cavallioti, Sorin Cociș. Imaginea filmului este semnată de Andrei Butică.

„Noul serial HBO Europe, «Umbre», este cel mai complex proiect realizat până acum de compania noastră în România. Producția este extrem de îndrăzneață, calitatea este impecabilă, iar spectatorii vor avea parte de o realizare cinematografică memorabilă care vibrează de autenticitate, în interpretarea unor actori extrem de talentați.”, a declarat Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România.

Acest proiect îi are ca producători pe Wayne Henry (HBO Europe), Dragoș Vîlcu (Multi Media Est), producători executivi HBO fiind Antony Root și Carmen Harabagiu. Aurelian Nica este line producer din partea HBO, iar Valentin Antohi este line producer Multi Media Est.

Duminica, 28 decembrie, de la ora 22:00, la HBO vor avea premiera primele două episoade ale serialului „Umbre”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii