Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Ulysse Nardin coboară în adâncurile Mării Negre

Un producător de ceasuri extrem de atașat de domeniul maritim, Ulysse Nardin a prezentat un nou model al familiei Marine Diver și, totodată, cel mai nou ceas al colecției limitate „Black Sea” (Marea Neagră).
ulysse nardin

Cu un design care urmează liniile definitorii ale unei familii deja iconice pentru Ulyse Nardin – Marine Diver – , cel mai recent model Ulysse Nardin Black Sea respectă întrutotul caracteristicile ceasurilor de scufundare. Luneta rotativ unidirecțională permite calcularea cu ușurință a duratelor de timp, catarama deploaiantă fabricată din material ceramic se fixează cu încredere de încheietura purtătorului, iar coroana pe filet este îmbrăcată în cauciuc pentru a asigura o rezistență la apă de până la 200m adâncime.

Pe cadranul modelului Black Sea indicatorul rezervei de funcționare de 42 de ore este poziționat în dreptul orei 12, în vreme ce secundarul periferic ticăie alături de o fereastră supradimensionată de dată la ora 6. Se remarcă modelul valurilor gravat pe cadran, o caracteristică definitorie pentru modelele Marine Diver.

Carcasa masivă, depășind cu putin 45 mm, este fabricată din oțel inoxidabil și învelită într-un strat de cauciuc negru printr-un proces special de vulcanizare.

Ceasul va fi lansat într-o ediție limitată de 1.846 de piese.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii