Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Ultimul bilanț: 450 credite trimise către Fondul de Garantare

Băncile partenere proiectului IMM Invest au aprobat aproximativ 5.000 de credite, urmând ca acestea să fie trimise către Fondul de Garantare.
 aboneaza-te
credite IMM shutterstock_680761051

Băncile partenere proiectului IMM Invest au aprobat aproximativ 5.000 de credite, urmând ca acestea să fie trimise către Fondul de Garantare. Până acum, 451 credite cu o valoare de peste 300 milioane de lei au fost transmise către FNGCIMM pentru oferirea garanței, conform Mediafax.

IMM Invest reprezintă un program special elaborat pentru întreprinderile mici și mijlocii. Acestea pot astfel beneficia de credite de la bănci cu garanții de la stat. În timpul procesului de aprobare a creditului, fiecare bancă trebuie să se asigure că IMM-urile sunt viabile din punct de vedere economic.

Datele Fondului de Grantare arată că întreprinderile mici și mijlocii din România au fost analizate de bănci și s-au putut înscrie în programul IMM Invest după ce acestea s-au dovedit a fi eligibile. După ce au primit acceptul băncilor, ultima etapă a procesului de acordare a creditelor pentru capital de lucru și investiții o reprezintă transmiterea dosarelor de credit aprobate în aplicația IMM Invest.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii