Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Ultima vizită a cancelarului Angelei Merkel în Marea Britanie

Angela Merkel a fost primită vineri seara de Regina Elisabeta a II-a în ultima sa vizită de cancelar german în Marea Britanie, informează Rador. Angela Merkel îşi încheie mandatul în această toamnă, după 16 ani de guvernare.
angela merkel

Angela Merkel s-a întâlnit în cursul vizitei cu premierul Boris Johnson, cu care a discutat despre pandemie, comerţ şi relaţiile post-Brexit.

Angela Merkel: „Îmi doresc să colaborăm în multe domenii, în domeniul energiei, tehnologiei și culturii, şi îmi doresc să existe contracte între tinerii din ambele țări”, conform Rador.

Pe agendă s-a aflat și Brexitul și mai ales protocolul privind Irlanda de Nord, negociat și semnat de Boris Johnson. Guvernul de la Londra susține acum că protocolul trebuie regândit.

Boris Johnson: „Rămân multe probleme care trebuie rezolvate. Este incredibil că 20% din toate controalele pentru produse din carne din Uniunea Europeană au loc în Irlanda de Nord. Sunt convins însă, așa cum spune și Angela, că, cu înțelegere și răbdare, putem rezolva aceste probleme.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii