Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Ultima șansă pentru a vă înscrie la Forbes CEE Forum

Sunt ultimele zile în care vă mai puteți înscrie la Forbes CEE Forum, cel mai important eveniment economic al anului, găzduit la București de Forbes România.  
forbes_newsletter_ro

Forbes CEE Forum, primul eveniment economic de o asemenea magnitudine organizat în România, va analiza principalele probleme care stau la baza situației economice și politice din Europa Centrală și de Est, Țările Baltice și Orientul Mijlociu.

Pe 23 și 24 septembrie, principalii actori de pe scena politică și economică din Europa Centrală și de Est, alături de editori din rețeaua internațională Forbes, vor încerca să găsească pilonii unei strategiei sustenabile de creștere economică și vor găsi împreună răspunsuri la întrebări precum: Care sunt oportunitățile de creștere din Europa Centrală și de Est? Este Europa Centrală și de Est un hub pentru corporațiile de IT? Cum s-ar putea intensifica integrarea dintre țările Europei Centrale și de Est?

Lista experților care vor găsi răspunsuri pentru aceste întrebări îi include pe Mișu Negrițoiu, Președintele ASF România, Elisabetta Capannelli, Country Manager în România și Ungaria a World Bank Group, Ahmed Hassan, Country Managing Partner al Deloitte Romania și Moldova, George Georgakopoulos, Vicepreședinte Executiv, Bancpost Romania, Dr. Thomas H. Osburg, Director Europe Corporate Affairs, Intel Corp, Randolph Moorer, Vice President – Software, Central & Eastern Europe, IBM, sau Kostas Loukas, CEO, Microsoft Romania.

Lista completă a invitaților și a temelor dezbătute în cadrul evenimentului

Pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să ne contactați la adresa: evenimete@forbes.ro. Fiind mai puțin de două săptămâni rămase până la eveniment, numărul locurilor disponibile este limitat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii