Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Accace: IT-ul, agricultura și retailul, industriile cele mai interesate de reducerea costurilor operaționale

Piața locală de externalizare a serviciilor de contabilitate și salarizare a înregistrat creșteri în 2014, atât în ceea ce privește cererea, cât și din punct de vedere al dimensiunii companiilor care apelează la aceste servicii, tendință ce va continua și anul viitor, în special în cazul companiilor din domeniul IT, în agricultură și retail, acestea numărându-se printre industriile cele mai preocupate de reducerea costurilor operaționale în 2015, potrivit Accace.

Confidențialitatea datelor și reducerea costurilor operaționale se numără printre principalele beneficii pentru care organizațiile din IT, agricultură și retail aleg să externalizeze serviciile de salarizare către o companie specializată, susține mai arată compania de externalizare și consultanță de afaceri Accace.

În agricultură această practică reprezintă doar o externalizare a riscului aferent, pentru altele, cum ar fi retailul, externalizarea serviciilor de contabilitate reprezintă o reducere semnificativă a timpului petrecut pentru introducerea de date contabile și procesarea acestora, în timp ce companiile din IT apelează la aceste servicii deoarece preferă să se concentreze pe core-business și să externalizeze tot ceea ce nu se încadrează în această categorie.

În 2015, un element de noutate în zona de salarizare va consta în posibilitatea de a accesa online și de pe dispozitivele mobile fluturașii de salariu sau foile de pontaj, precum și rapoartele de salarizare ale managerilor. Similar, o nouă tendință pe piața de contabilitate va fi creșterea gradului de digitalizare și automatizare a introducerii de date.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii