Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

UK: Restricții de călătorie pentru Belgia, Andorra și Bahamas

În Marea Britanie, pe lista de țări restricționate pentru călătorii s-au adăugat și Bahamas, Andorra și Belgia.
Incheon International Airport

În Marea Britanie, pe lista de țări restricționate pentru călătorii s-au adăugat și Bahamas, Andorra și Belgia, informează The Telegraph.

Cele trei țări se află pe lista roșie, iar acest lucru înseamnă că pentru turiștii care vin de acolo în Marea Britanie sunt obligați să se carantineze pentru 14 zile. Această decizie a fost luată de autorități din cauza creșterii ratelor de infectare cu noul coronavirus. Noua măsură intră vigoare începând de sâmbătă, de la ora 04:00.

De asemenea, Ministerul de Externe le recomandă cetățenilor britanici să evite călătoriile în aceste trei țări. Cancelarul Rishi Sunak a mai specificat că Marea Britanie nu va ezita să adauge pe lista roșie și alte state, dacă numărul de noi cazuri de COVID-19 va continua să crească.

„Dacă trebuie să luăm măsuri peste noapte, așa cum ați văzut, desigur nu vom ezita să facem asta”, a adăugat Sunak.

Predicțiile arată că Franța ar putea fi următoarea țară pe listă deoarece numărul de noi cazuri a crescut dramtic. În Franța s-au înregistrat joi 1.604 cazuri, atingând acest record pentru prima dată din luna aprilie.

Datele arată că aproximativ 450.000 de britanici își planifică vacanța în Franța în acest an, mai ales în sud și pe Valea Loarei. Între timp, Spania și Serbia au pierdut conexiunile prin podurile aeriene cu Marea Britanie, aflându-se și ele pe lista de restricții de călătorie. În prezent, cetățenii britanici pot călători doar 26 de țări fără să li se impună izolarea la aterizare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii