Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

UK pregătește testele rapide pentru depistarea coronavirusului, care vor fi disponibile pe Amazon

Mii de teste pentru depistajul coronavirusului în 15 minute, vor fi achiziționate de pe Amazon pentru persoanele care sunt izolate acasă și nu numai. Prof. Sharon Peacock, directorul serviciului național de sănătate, a declarat comitetului de știință și tehnologie că testarea în masă în Marea Britanie va fi posibilă până săptămâna viitoare.

Testul, care arată ca un test de sarcină, va fi validat mai întâi la Oxford pentru a se asigura că funcționează, precum speră oamenii de știință. „Mai multe milioane de teste au fost achiziționate pentru utilizare. Acestea sunt produse noi. Trebuie să ne asigurăm că aceste teste funcționează și sunt eficiente pentru o depistare rapidă a coronavirusului ”, a spus prof Sharon Peacock. „După ce vor mai fi testate și săptămâna aceasta, săptămâna viitoare vom distribui o parte a testelor în comunitate.”
Întrebată dacă vor fi disponibile în câteva zile  și vor avea un cost, prof. Peacock a afirmat că acesta va avea un cost foarte mic pentru a fi accesibil pentru un număr cât mai mare de persoane.

Dacă acest test va fi eficient, va schimba complet diagnosticarea îmbolnăvirii cu coronavirus. Dacă acum este nevoie de 1-2 zile pentru un diagnostic, un test de 15 minute va stopa răspândirea coronavirusului și izolarea rapidă a celor care sunt bolnavi și asimptomatici.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii