Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

UK: Este nevoie de reducerea impozitelor și a birocrației

Pentru repornirea economiei Marii Britanii după criza coronavirus, este necesar să se reducă birocrația și impozitele.
 aboneaza-te
taxe si impozite

Pentru repornirea economiei Marii Britanii după criza coronavirus, este necesar să se reducă birocrația și impozitele. Trei foști miniștri britanici susțin că se impune luarea acestor măsuri pentru a opri recesiunea care e pe cale să aibă efecte și mai devastatoare, relatează The Telegraph.

George Osborne, Philip Hammond și Alistair Darling au făcut apel la miniștrii actuali, susținând nevoia imperioasă de recuperare a economiei după izolare. O creștere a impozitelor sau noi măsuri de austeritate ar putea fi dezastruoase, afirmă ei.

În schimb, foștii oficiali au sfătuit autoritățile să recurgă la stimulări masive pentru ocuparea forței de muncă și pentru resuscitarea economiei, minimizând TVA-ul, restricțiile de planificare și legile de tranzacționare.

Alistair Darling a adăugat că reducerea TVA-ului ar putea aduce efecte imediate prin reducerea costurilor pentru consumatori și creșterea cheltuielilor. În 2008, în urma crizei financiare, când Darling ocupa funcția de ministru al Muncii, a recurs la reduceri de taxe și impozite.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii