Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

UK: Disponibilizări la Buckingham Palace

La Buckingham Palace vor avea loc disponibilizări pe fondul speculațiilor că regina nu se va mai întoarce la Londra după vacanța de vară din Balmoral.
 aboneaza-te
palatul buckingham

La Buckingham Palace vor avea loc disponibilizări pe fondul speculațiilor că regina nu se va mai întoarce la Londra după vacanța de vară din Balmoral. Personalul de la Buckingham Palace se confruntă cu reduceri ale locurilor de muncă din cauza pandemiei de coronavirus, în timp ce a fost înghețată și plata salariilor pentru toți angajații, informează The Telegraph.

Royal Collection Trust (RTC), care reprezintă venitul încasat din vizitele turiștilor la palat, fusese estimat că anul acesta la 77 milioane de lire sterline. Perioada de izolare impusă pe timpul pandemiei de coronavirus a determinat scăderea câștigurilor la 13 milioane de lire sterline.

Chiar dacă Palatul regal nu va fi complet funcțional până în 2021,  și în cazul în care vor fi aprobate noi măsuri de relaxare și palatul se va redeschide pentru public, numărul de vizitatori va fi mai mic în următorii ani din cauza distanțării sociale care va fi impusă.

Regina plănuiește să își petreacă vara în Balmoral și după vacanța de vară este posibil ca ea să meargă la Castelul Windsor. Prin urmare, majoritatea angajaților de la Palatul Buckingham se tem că își vor pierde locurile de muncă.

Regina și Prințul Philip au fost în izolare la Castelul Windsor de la jumătatea lunii martie, intrând în contact doar cu 22 dintre membrii staff-ului lor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii