Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

UK: Boris Johnson atacă o campanie despre istoria Marii Britanii

Boris Johnson a declarat că Marea Britanie nu își poate “photoshopa” istoria culturală, și așa destul de complicată și lungă.
Boris Johnson

Boris Johnson a declarat că Marea Britanie nu își poate “photoshopa” istoria culturală, și așa destul de complicată și lungă, și că o asemenea încercare ar reprezenta o “denaturare” a trecutului țării. Declarația premierului apare în urma protestelor din ultimele zile și a vandalizării și eliminării monumentelor publice.

Primul ministru promite să lupte împotriva oricărei încercări a cetățenilor de a înlătura statuia lui Winston Churchill din Piața Parlamentului. De asemenea, Boris Johnson admite că Marea Britanie trebuie să facă eforturi pentru a rezolva problema rasismului. Tocmai de aceea, premierul britanic a decis că va înființa o comisie interguvernamentală pentru a examina discriminările, , informează The Telegraph.

Boris Johnson apără cu pasiune unul dintre dintre cei mai mari lideri ai țării, declarând că acuzarea lui Churchill de rasism reprezintă “culmea lăcomiei”. Acesta a mai adăugat : “O să mă opun vehement la orice încercare de a elimina statuia din Piața Parlamentului și cu cât scutul său protector va fi îndepărtat, cu atât mai mult mă voi opune”.

Comisia cu privire la discriminarea etnică și rasială va analiza inegalitățile de acest tip din Marea Britanie. Pe timpul mandatului său, Boris Johnson va lua în considerare toate aspectele discriminării, întâlnită în ocuparea forței de muncă, în domeniul sănătății, în mediul academic și în toate celelalte aspecte ale vieții.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii