Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

UiPath, primul unicorn românesc, a preluat platforma Cloud Elements

UiPath, companie controlată de antreprenorul român Daniel Dines, a preluat Cloud Elements, o platformă care a pionierat integrarea de API-uri (Application Programming Interface).
Daniel Dines

Odată cu această achiziție, UiPath continuă să conducă inovația în sectorul automatizării, de această dată devenind primul furnizor care oferă capabilități de automatizare de nivel enterprise bazate pe interfața de utilizator (UI) precum și capabilități bazate pe API-uri prin intermediul unei singure platforme.

„Facând automatizarea mai ușor și mai rapid de implementat, Platforma UiPath are capacitatea de a îmbunătăți semnificativ unele dintre cele mai costisitoare și cronofage activități din companiile moderne”, a declarat Daniel Dines, co-fondator și CEO al UiPath. „Achiziționarea Cloud Elements este doar un exemplu legat de modul în care construim o platformă flexibilă și scalabilă de nivel enterprise, care ajută clienții să devină companii complet automatizate.”

Cloud Elements are o bază largă de clienți, incluzând companii de renume precum SAP, Capital One, DocuSign, iCIMS, FIS, Axway, PaySimple, TeamPay, Dun & Bradstreet și Xerox.

„Pentru a automatiza o companie, este necesar ca acea companie să fie una conectată”, a declarat Mark Geene, co-fondator și CEO al Cloud Elements. „Combinarea capabilităților noastre de integrare a API-urilor precum și a celor de management cu soluția solidă a UiPath întărește liantul conectivității întreprinderii și extinde acoperirea și eficiența proiectelor de automatizare pentru întreprinderile din întreaga lume.”

Cooley LLP a acționat în calitate de consilier juridic al UiPath în legătură cu tranzacția. GrowthPoint Technology Partners, LLC a acționat în calitate de consilier financiar pentru Cloud Elements, iar Bartlit Beck LLP a acționat în calitate de consilier juridic.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii