Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

UiPath lansează o soluție de streaming pentru a reduce mobilitatea

UiPath lansează o soluție de streaming pentru a oferi clienților vizite virtuale în UiPath Immersion Lab, astfel încât să reducă mobilitatea.
 aboneaza-te
UiPath Conference

UiPath, compania lider de enterprise Robotic Process Automation (RPA) software, a anunțat lansarea unei soluții de streaming care permite clienților, potențialilor clienți și partenerilor să exploreze soluții de automatizare pentru companii, să asiste la demo-uri și să participe la workshop-uri la distanță ca parte a unei experiențe virtuale. Lansarea marchează prima aniversare a UiPath Immersion Lab precum și un an de inovație centrată pe client în domeniul automatizării și va permite UiPath să continue să ofere sprijin companiilor în ciuda mobilității reduse.

Soluția de streaming folosită este compatibilă cu toate platformele majore de streaming video și de conferințe și plasează participanții în birouri virtuale, unde au acces direct la fiecare prezentator și expert pentru a pune întrebări. După încheierea sesiunilor live, conținutul transmis va fi disponibil la cerere sub forma unui micro-site perfect adaptat pentru a fi reutilizat intern.

Boris Krumrey, VP of Automation Innovations la UiPath și designerul conceptului Immersion Lab, a declarat: „Acum un an am lansat ideea creării unui spațiu în care clienții și partenerii noștri pot cunoaște îndeaproape ‘arta posibilului’ prin intermediul tehnologiei noastre și unde-și pot testa ideile iar răspunsul a depășit orice imaginație. Nimic nu se compară cu emoția de a vedea cum mințile pasionate de automatizare pot lucra îndeaproape și pot visa și executa proiecte de inovație care transformă modul în care clienții noștri își desfășoară operațiunile. Datorită soluției recent lansate, vom putea continua să fim gazdele clienților noștri și să le oferim asistență neîntreruptă de-alungul întregului lor parcurs lor de hiperautomatizare, ajutându-i să accelereze inovațiile digitale într-o perioadă marcată de perturbări majore. “

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii