Cautare
, Contributor

CORONAVIRUS |
|

UiPath Foundation, sprijin de 1 milion de dolari pentru România și India

UiPath Foundation au acordat un sprijin imediat de aproximativ 1 milion de dolari comunităților din România și din India, pe parcursul ultimelor două luni, în urma campaniilor interne de donații pentru Fondul Global de Urgență împotriva COVID-19.
UiPath

Au fost donate 2,3 echipamente de protecție către 23 de spitale și unități medicale din București și 13 județe ale țării, constând în 9.520 de combinezoane, 50.000 de perechi de mănuși de nitril și 10.000 de măști FFP2.

În România, 1,4 tone de echipamente  de protecție pentru personalul medical au fost livrate cu sprijinul Fundației FAN Courier.

Suntem recunoscători pentru mobilizarea și generozitatea la care am fost martori de la începutul carantinei, din partea angajaților UiPath din întreaga lume. Astfel, am putut sprijini comunitățile din România și din India, care trăiesc efectele negative ale acestei crize globale. Rămânem dedicați misiunii noastre de a avea un impact relevant și pe termen lung în accesul la educație pentru copiii din comunitățile defavorizate, a declarat Raluca Negulescu-Balaci, Director Executiv UiPath Foundation.

Cu ajutorul unui furnizor specializat fondul de urgență al țării noastre acoperă și repararea a 47 de ventilatoare din secțiile de terapie intensivă din 21 de spitale din București și 14 județe.

UiPath Foundation, sprijin de 1 milion de dolari pentru România și India

Copiii și familiile din programele fundației, aproximativ 800 de persoane, au beneficiat de sprijin continuu, fiindu-le asigurate peste o tonă de pachete cu produse alimentare de bază, produse de igienă,  sprijin umanitar de urgență în cazurile grav afectate de COVID-19 și facilitarea accesului la educație on-line.

În India, datorită Fondului Global de Urgență, peste 1 milion de porții de mâncare sunt oferite migranților interni care și-au pierdut locul de muncă din pricina pandemiei.

De asemenea, 4.000 de pachete cu produse alimentare de bază se distribuie pentru copiii și tinerii din programele educaționale susținute de UiPath Foundation în Bangalore.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii