Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Ugur Yesil este noul CEO și Executive Board Member al televiziunii Kanal D

Ugur Yesil, General Manager la Kanal D din anul 2011, preia poziția de CEO și Executive Board Member Kanal D (Dogan Media International S.A. ), după ce aceasta funcție a fost ocupată de Haluk Kurcer.
Ugur Yesil_Kanal D

Ugur Yesil este primul angajat al Kanal D și cel care a pus bazele echipei în 2006, când Kanal D a intrat pe piața media din România. În perioada 2006-2011, Ugur Yesil a fost CFO Kanal D, iar din aprilie 2011 și până în prezent a ocupat poziția de General Manager al postului de televiziune.

În 2017, Dogan Media, compania care operează licența Kanal D, a avut o cifră de afaceri de 26,2 milioane de euro, în creștere cu 10% față de 2016. Profitul net la sfârșitul anului a fost de 2,7 milioane de euro, în scădere cu 4,8% față de anul precedent, conform datelor de bilanț de la Ministerul Finanțelor Publice.

În luna septembrie, Kanal D a avut o audiență medie de 327.000 de telespectatori pe minut (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media, fiind a treia televiziune în topul național. În urban, Kanal D a avut 140.000 de indivizi pe minut (toată ziua), ocupând, de asemenea, a treia poziție în top.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii