Cautare
, Staff

IT |
|

Ubisoft București majorează salariile pentru poziția de entry-level game tester

Ubisoft, unul din cei mai vechi angajatori din industria de IT, anunță majorarea salariului pentru poziția de entry-level Game Tester.
Ubisoft Logo

Salariul pentru un game tester aflat pe poziția de entry-level s-a ridicat în prezent la 2.390 de lei, plus tichete de masă.

“Ubisoft continuă să reprezinte o rampă de lansare pentru cei care își doresc o carieră în industrie (…) Procesul de recrutare implică, pe lângă bifarea cerințelor obligatorii de cunoaștere a limbii engleze și suitei Microsoft Office, identificarea acelor candidați cu o bază solidă de soft skills, pe care să construim fundația tehnică de cunoștințe în domeniu” , a  declarat Grigoriada Stroe, HR & Operations Director Ubisoft România, Serbia și Ucraina.

Angajații pe pozițiile entry-level din departamentul de testare au, de asemenea, acces la programe de training intern, unde seniorii cu experiență într-un anumit domeniu își împărtășesc cunoștințele despre pașii necesari în construirea unei cariere în industrie. Astfel, juniorii se pot orienta către departamentul de de Producţie (programare, artă, game design) sau pot avansa în cadrul aceluiași department, dar în direcția de leadership sau specializare – Compliance, Network, Specialised testing.

Imediat după angajarea în studioul Ubisoft București, game tester-ii au oportunitatea de a contribui activ la modelarea unora dintre cele mai cunoscute jocuri și francize AAA ale companiei la nivel mondial: Assassin’s Creed, Far Cry, The Division, Watchdogs, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, For Honor, Steep, The Crew, Skull & Bones, South Park, Raving Rabbids, Rayman, Rocksmith, dar și o serie de titluri pentru dispozitivele mobile (iOS, Android, inclusiv jocuri pentru VR).

În prezent, departamentul de Quality Control al companiei include 1.000 de angajați: specialiști, dar și pasionați de gaming aflați la începutul carierei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii