Cautare
, Contributor

Fuziuni și achiziții |
|

Uber vinde unitatea europeană de transport companiei Sennder

Uber Technologies Inc. a fost de acord să-și vândă afacerea europeană de transport de marfă startup-ului logistic din Berlin, Sennder.
Uber

Acordul evaluează unitatea la mai puțin de 900 de milioane de euro (1,1 miliarde de dolari), potrivit unei persoane familiarizată cu situația, notează Bloomberg.

Uber va achiziționa o participație minoritară a Sennder ca parte a tranzacției, au declarat companiile într-un comunicat de presă emis miercuri, 16 septembrie. Parteneriatul include un program în care Sennder va trimite clienții care caută servicii în America de Nord către Uber Freight și invers.

Această colaborare cu Sennder ne permite să ne extindem și mai mult acoperirea în Europa, în timp ce ne dublăm activitatea Uber Freight din America de Nord, și să dezvoltăm împreună industria digitală a mărfurilor”, a spus Lior Ron, șeful Uber Freight.

Echipa europeană de transport de marfă Uber din Amsterdam se va alătura Sennder după încheierea tranzacției, iar Sennder a spus că va înființa un nou birou în oraș.

Sennder este o companie de logistică digitală pentru transportul rutier de mărfuri. Aceasta și-a format o strategie de expansiune în 2020, după ce a cumpărat compania rivala Everoad în iunie și își propune să atingă venituri de 1 miliard de euro până în 2024.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii