Cautare




, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Uber se luptă pentru recuperarea licenței de funcționare în Londra

Uber va lupta împotriva deciziei de interzicere a operațiunilor sale în Londra. Gigantul susține că a rezolvat preocupările ridicate de autoritatea de reglementare locală a transportului, Transport for London (TfL), cu privire la siguranța serviciului său.  
uber

Anul trecut, TfL a eliminat licența Uber pentru a doua oară pentru că a pus pasagerii în pericol. Se pare că o eroare în sistemele Uber le-a permis șoferilor neautorizați să-și încarce fotografiile în conturile altor șoferi și să preia în mod fraudulos pasageri, în cel puțin 14.000 de călătorii.

„Am considerat că Uber nu este potrivit și adecvat pentru a deține o nouă licență de operator de închiriere privată la 25 noiembrie 2019”, a declarat pentru CNBC Helen Chapman, directorul de licențiere, reglementare și taxare al TfL. “Uber a depus o contestație și acum un magistrat va trebui să stabilească dacă sunt apți și corecți.”

Uber se află acum din nou în instanță pentru a combate interdicția de la Londra. În ciuda faptului că nu mai deține o licență, este în continuare capabil să funcționeze în capitala Regatului Unit, în timp ce face apel față de ultima decizie a TfL. Uber a încercat să rezolve preocupările autorității de reglementare, introducând un nou sistem în aprilie pentru a verifica identitatea șoferilor.

“Am muncit din greu pentru a aborda preocupările TfL în ultimele câteva luni, am lansat verificări de identitate în timp real pentru șoferi și ne-am angajat să menținem oamenii care se deplasează în siguranță”, a declarat Jamie Heywood, directorul general regional Uber pentru Europa de Nord și de Est, potrivit CNBC.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii