Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

UBER reduce cu 50% tariful la cursele din și către Aurel Vlaicu cât metroul va fi închis

După decizia de a reduce tarifele către Pipera, UBER va reduce cu 50% și costul curselor spre sau din zona Aurel Vlaicu, în perioada 29 - 31 iulie, când stația de metrou Aurel Vlaicu va fi închisă pentru lucrări. Condiția rămâne aceeași: utilizatorii să împartă mașina cu unul sau mai mulți oameni.  
Uber Pipera

Inițiativa vine după ce, în urmă cu două săptămâni, sute de oameni care locuiesc sau lucrează în zona Pipera au împărțit o cursă UBER și au ajuns acasă sau la birou la timp, pe perioada lucrărilor la metrou.

În zilele de 29 – 31 iulie, toți cei care au ca destinație sau ca punct de plecare o adresă din zona Aurel Vlaicu și împart cursa UBER cu cineva, vor beneficia de o reducere de 50% din valoare totală a cursei, fiecare plătind în final doar 25% din sumă.

Spre exemplu, în condiții de trafic normal, o cursă UBER de la Piața Unirii până la stația de metrou Aurel Vlaicu costă aproximativ 16 lei. Dacă alegi să călătorești cu cineva și împărțiți tariful cursei direct din aplicație, costul cursei va fi în jur de 9 lei, iar fiecare dintre pasageri va achita câte 4.5 lei, ceea ce înseamnă că fiecare dintre pasageri va plăti de fapt aproximativ 25% din costul cursei.

 Cum funcționează?

– Pentru ca toți pasagerii care împart cursa să beneficieze de reducere, aceștia trebuie să introducă în prealabil în aplicație codul promoțional VLAICU50

– Promoția este valabilă atât pentru utilizatori noi, cât și pentru utilizatori existenți Uber, pentru cursele unde s-a folosit opțiunea de „Împărțire tarif”, care au ca punct de plecare sau destinație zona Aurel Vlaicu, în perioada 29- 31 iulie, în limita a 10 curse / utilizator

– Codul promoțional trebuie introdus în aplicație o singură dată și se va aplica automat la următoarele 10 curse.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii