Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Tech |
|

Uber lansează noi funcții în aplicație, pentru îmbarcări mai simple și mai sigure

Uber anunță noi funcții în aplicație care să asigure o comunicare mai eficientă între șoferi și pasageri, printre ele se numără și funcția de verificare prin cod PIN.
Uber

Utilizatorii Uber din România vor avea opțiunea de a primi un cod PIN format din patru cifre pe care să îl comunice șoferilor înainte de a începe cursa. Acest nou pas de verificare își propune să îi ajute pe utilizatori să se asigure că urcă în mașina corectă, în timp ce șoferii pot verifica dacă pasagerul este cel care a efectuat comanda.

De asemenea, noile funcții, oferă mai multă precizie și transparență cu privire la statusul unei curse, printr-o serie de notificări referitoare la momentul îmbarcării: minutele rămase până la sosirea șoferului, locul de preluare, direcția spre locul de preluare și instrucțiuni utile pentru orientarea într-un aeroport sau un spațiu pentru evenimente. Astfel, utilizatorii pot avea încredere că statusul cursei este cel actual, pe lângă faptul că pot urmări punctul în care se află șoferul pe harta din aplicație.

Aplicația va avea acum și o funcție de traducere, pentru ca pasagerii și șoferii să comunice mai ușor între ei înainte de îmbarcare sau în momentul în care începe cursa. Înainte ca această opțiune să fie disponibilă, mesajele de la șoferi către utilizatori apăreau în limba selectată de către șoferi. De exemplu, dacă un șofer folosea aplicația în limba română, mesajul pentru pasager apărea în aceeași limbă și pe ecranul lui, chiar dacă aceasta nu era limba selectată.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii