Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Transport |
|

Uber își extinde serviciile și în Pitești

Începând de astăzi, Uber își extinde serviciile de ride-sharing în Pitești, primul oraș din județul Argeș.  
uber

Uber a debutat pe piața din România în anul 2015, în București, și s-a extins rapid în marile orașe, în Cluj, Timișoara, Brașov și Iași. 

În vara lui 2020 a ajuns în Constanța, iar în luna martie a acestui an serviciul a fost lansat în Craiova. După lansarea în Galați, săptămâna trecută, compania anunță că a intrat și în orașul Pitești.

Plănuiam să lansăm Uber în Pitești de ceva vreme și ne bucurăm că eforturile noastre s-au concretizat! Am observat că oamenii de aici sunt interesați de noi alternative de transport, și asta ne-a încurajat să aducem Uber în Pitești”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

În anul 2019, Uber România a înregistrat o cifră de afaceri de 12,8 milioane de lei, în creștere de la 7,44 milioane de lei în anul 2018. De asemenea, compania a avut un profit net de aproape 800.000 lei, de la 707.158 lei în 2018.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii