Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Uber Eats îşi extinde aria şi orele de livrare şi încheie un parteneriat cu restaurantul Caru’ cu Bere

La șase luni după lansarea în București, Uber Eats anunță extinderea orelor de livrare până la miezul nopții, pentru început la peste 60 de restaurante din zona centrală a Capitalei.
Eats_Bucuresti_curier_bike (1)

Până acum, livrarea era disponibilă doar până la orele 22:00. A fost extinsă și aria de livrare, care, față de primele luni, cuprinde acum și zone ca Berceni, Rahova, Drumul Taberei sau Titan.

 O altă noutate este parteneriatul exclusiv cu unul dintre cele mai iubite restaurante din București, devenit un simbol al capitalei: CARU’ CU BERE. Începând cu luna noiembrie, utilizatorii pot comanda în premieră, doar prin Uber Eats, faimoasele feluri de mâncare tradiționale, precum ciorba de fasole cu afumătură, Specialitatea casei (ciolan românesc de porc servit cu varză acră călită) sau papanaşii cu brânză dulce, smântână şi dulceaţă.

“Caru’ cu Bere este restaurantul preferat al bucureștenilor. Cu ajutorul Uber Eats, aceștia se pot bucura de gustul preparatelor favorite de la Caru’ cu Bere acasă sau la birou, zi de zi. Este pentru prima dată când secretele preparatelor Carului cu Bere devin accesibile în afara spațiului istoric al restaurantului, printr-un sistem de livrare. Colaborarea cu Uber Eats pe celelalte restaurante din grup ne-a încurajat să extindem parteneriatul și pentru Caru’ cu Bere, restaurantul emblematic al Bucureștiului. Cererea există, așteptăm doar partenerul perfect care să livreze în cele mai bune condiții preparatele” a spus Ramona Popescu, Marketing Manager City Grill Group.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii