Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Uber Eats: Care este topul celor mai bune restaurante și preparate din București

Serviciul de livrare de mâncare online Uber Eats prezintă topul celor mai bune restaurante din București și a celor mai bune preparate, conform preferințelor utilizatorilor. Topul ia în calcul atât scorul mediu din aplicație pentru fiecare restaurant sau preparat, cât și numărul de comenzi.  
ubereats_1106984126

Top 5 restaurante preferate de utilizatorii Uber Eats: Nicolai, King Rolls, Atelierul de Tarte, Emte Burger & Street Food Gourmet și Aria Gourmet Burger

Top 5 lanțuri de restaurante populare în rândul utilizatorilor Uber Eats: Condimental, Divan, Burger Van, Pep & Pepper și City Grill.

Cea mai populară ciorbă este cea de perișoare de la Ciorbărie, iar cea mai apreciată pizza din oraș este Pizza Five de la restaurantul Pizza Mania. Când vine vorba de paste, utilizatorii Uber Eats preferă Sara Green pentru cele mai gustoase paste integrale cu sos de caju și avocado.

Conform utilizatorilor, cei mai buni cartofi prăjiți se găsesc la Burger Van Home, iar cel mai apreciat burger din oraș, Raclette beef burger, poate fi găsit la restaurantul Emte Burger & Street Food Gourmet.

Restaurantul Japanos primește cele mai bune ratinguri pentru Sushi box – salmon mix. Iar cei care doresc un fel de mâncare mai ușor comandă de cele mai multe ori Hot Turkey Salad de la Salad Revolution sau Vegan Zucchini de la Restaurantul Arome.

Serviciul Uber Eats a fost lansat în decembrie 2015 în Toronto, iar momentan aplicaţia este disponibilă în peste 290 de oraşe din peste 30 de ţări din întreaga lume, cu peste 100.000 de restaurante partenere. În București, Uber Eats a ajuns la peste 600 de restaurante partenere.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii