Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

Uber concediază 14% din personal

Uber a anunțat concedierea a aproximativ 3.700 de angajați deoarece pandemia continuă să afecteze activitatea companiei.
Uber Pipera

Totodată, CEO-ul Dara Khosrowshahi va renunţa la salariul său de bază pentru restul anului 2020. Anul trecut, Khosrowshahi a avut un salariu de bază de 1 milion dolari, dar câștigurile sale s-au bazat îndeosebi pe acțiuni și bonusuri, potrivit CNN News.

Reducerea de personale se aplică angajaților din echipele de suport și recrutare, reprezentând aproximativ 14% din totalul companiei la nivel global de 26.900 angajați.

Îmi pare rău că suntem nevoiți să facem acest lucru. Ne uităm la multe scenarii și la fiecare cost, atât variabil cât și fix, pentru întreaga companie. Ne dorim să reacționăm rapid, să putem păstra cât de multe talente putem şi să tratăm pe toată lumea cu demnitate, susţinere şi respect, a declarant Dara Khosrowshahi, CEO Uber, într-o notă internă a companiei.

Khosrowshahi a sugerat, de asemenea, că ar putea fi mai multe schimbări.

Compania a fost afectat puternic de criza Covid-19 iar cifrele exacte vor fi publicate în cursul acestei săptămâni, când Uber face raportările trimestriale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii