Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Uber anunță extinderea în Europa a serviciului de bikesharing JUMP

În cadrul Conferinței NOAH, Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber, a anunțat că JUMP - serviciul de bikesharing cu biciclete electrice - va ajunge și în Europa în următoarele luni, după lansarea acestuia în San Francisco, Washington, DC, Santa Cruz și Sacramento.
Uber Berlin

Astfel, până la sfârșitul acestei veri, Berlin va fi primul oraș din Europa cu JUMP. În curând, vor urma și alte orașe europene.

Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber, a declarat astăzi în cadrul conferinței din Berlin:

„Uber și-a propus încă de la început să devină un partener pe termen lung al orașelor, parteneriat ce va lua mai multe forme de-a lungul timpului. De exemplu, în Germania, ne dorim un dialog mai bun cu instituțiile locale și cu ceilalți actori din industrie pentru a defini împreună viitorul mobilității urbane. Suntem pregătiți să contribuim la rezolvarea unor probleme reale cu care orașele din Germania se confruntă: combaterea poluării aerului, reducerea congestionării traficului și creșterea accesului la soluții de transport verde.

Mai mult decât atât, suntem bucuroși să anunțăm lansarea a două noi servicii pentru Berlin, care reprezintă un prim pas în dezvoltarea parteneriatului nostru pe termen lung cu Germania: JUMP, un serviciu de bikesharing cu biciclete electrice și UberGREEN – serviciul de ridesharing complet electric.

Echipa noastră muncește din greu ca până la finalul acestei veri JUMP să existe în Berlin, iar în lunile următoare ne dorim ca numărul orașelor europene cu acest serviciu disponibil să crească. Suntem încântați de JUMP deoarece oferă o modalitate convenabilă și ecologică de a călători, chiar și în orașele aglomerate, unde spațiul și traficul devin o problemă.”

Bicicletele JUMP pot fi rezervate și plătite prin intermediul aplicației Uber; sunt electrice – au sisteme e-assist integrate care, de fiecare dată când pedalați, dau un impuls electric motorului (până la 30 km / ph / 20 mph). De asemenea, au dispozitive lock-to: la sfârșitul călătoriei, bicicletele JUMP trebuie securizate cu un dispozitiv fizic, pentru a preveni eventuale furturi sau abuzuri, iar până acum au peste 500.000 de utilizatori, care au efectuat peste 5 milioane de curse.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii