Cautare
, Contributor

Social media |
|

Twitter își propune să-și dubleze veniturile până în 2023

Twitter și-a propus dublarea veniturilor până în 2023, ajungând la cel puţin 7,5 miliarde de dolari, şi atingerea unui portofoliu de 315 milioane de utilizatori.  
twitter

Twitter a anunțat lansarea de noi caracteristici și produse mai repede decât planificase pentru a-și reîmprospăta afacerea după ani de stagnare. Acțiunile companiei au crescut cu 3,9%, ajungând la nivelul de 74,71 de dolari, după ce a atins un maxim istoric de 80,75 de dolari, transmite Reuters.

„De ce nu începem cu motivul pentru care oamenii nu cred în noi”, a declarat directorul executiv Jack Dorsey. Acesta a recunoscut că nu a ținut pasul cu celelalte rețele sociale, subliniind planurile pe care compania le are.

Astfel, Twitter va introduce abonamente cu plată și funcția „super follow” care permite utilizatorilor să-și taxeze followerii pentru accesul la conținut exclusiv.

Site-ul, utilizat în mod obișnuit pentru a difuza mesaje scurte către un public larg, lucrează, de asemenea, la crearea mai multor modalități prin care oamenii pot purta conversații – partajarea de conținut mai lung sau găzduirea de discuții audio live.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii