Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Twitter a cumpărat Magic Pony Technology, companie cu sediul în Londra, pentru a îmbunătăţi calitatea video pentru transmisii live

În încercarea de a oferi cele mai bune servicii de livestreaming, Twitter a cumpărat o nouă companie, Magic Pony, care va ajuta la îmbunătăţirea calităţii video în timp real, informează MEDIAFAX.
 aboneaza-te
Jack Dorsey

Compania achiziționată de Twitter se numeşte Magic Pony Technology şi este un start-up cu sediul în Londra, care foloseşte un algoritm de „deep learning” şi procesare grafică pentru a oferi imagini mai clare fără să crească cerinţele de bandă.

Tehnologia Magic Pony va fi implementată în Periscope, serviciul de livestreaming al Twitter.

Cu ajutorul Magic Pony, clipurile video la rezoluţie scăzută vor fi îmbunătăţite, iar utilizatorii nu vor trebui să consume mai mult trafic de internet decât înainte. Soluţia implică reconstruirea pixelilor folosind puterea cipului grafic din dispozitivul pe care rulează, pentru a elimina artefactele de compresie.

Jack Dorsey (foto), CEO-ul Twitter, a confirmat achiziţia fără să dezvăluie însă suma pentru care Magic Pony a fost cumpărată. Noua tehnologie ar trebui să transforme Twitter în „cel mai bun loc care îţi oferă în timp real ceea ce se întâmplă în lume”, a declarat Dorsey.

VEZI PROFITURILE ȘI PIERDERILE EDITURILOR DIN ROMÂNIA ÎN ANUL 2015!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii