Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

TVR va transmite meciurile de calificare ale Echipei Naționale Under 21 din preliminariile pentru EURO 2023

TVR va transmite în exclusivitate meciurile de calificare ale Naționalei U21 pentru EURO 2023, informează Media Expres.
UEFA under 21

Televiziunea Română deține drepturile de televizare, cu titlu exclusiv pentru România şi Republica Moldova, ale meciurilor de calificare la Campionatul European de Fotbal EURO U21 din 2023.

Conform parteneriatului încheiat de TVR cu Federația Română de Fotbal, telespectatorii vor putea vedea în exclusivitate la televiziunea națională cele 10 meciuri, dintre care cinci disputate acasă, iar cinci în deplasare, pe care Naţionala de Fotbal U21 a României le va susține în perioada 2021-2022, notează Media Expres.

Televiziunea Română reia astfel tradiția de a urmări povestea fotbalului românesc de mâine, susținând, alături de Federația Română de Fotbal, tinerii sportivi, talentele și valorile naționale – şansa României la un viitor în fotbal şi la o echipă care ne va reprezenta la următoarele turnee finale, europene și mondiale.

Președinte Federația Română de Fotbal, Răzvan Burleanu a declarat că „echipa națională revine la Televiziunea Română într-un moment în care urmează un turneu final european, al doilea consecutiv pentru naționala Under 21. Ne dorim cu toții să retrăim cât mai curând emoția din vara lui 2019, când, și datorită postului național, toată România a fost cu ochii pe prestația jucătorilor noștri de la Campionatul European.

Cele mai importante momente ale echipei naționale din istorie au putut fi urmărite la TVR și sperăm cu toți să avem parte în continuare de cât mai multe astfel de evenimente. Mai mult decât atât, naționala Under 21 va putea fi urmărită acum și în Republica Moldova, acolo de unde tricolorii au primit multe mesaje de încurajare în Peluza Tricoloră înainte de duelul cu Danemarca.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii