Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

TVR News se închide de la 1 august, a decis Consiliul de Administrație al TVR

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a decis, marţi, închiderea, de la 1 august, a televiziunii TVR News şi comasarea Direcţiei Ştiri cu Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive, în vederea diminuării posturilor de conducere, informează MEDIAFAX.
televiziunea_romana.jpg

În şedinţa de marţi, Consiliul de Administraţie al TVR a decis închiderea, de la 1 august, a canalului TVR News, conţinutul acesteia urmând să fie preluat de celelalte canale ale Televiziunii Române.

Tot în şedinţa de marţi, a fost luată în discuţie închiderea TVR HD şi transformarea televiziunii TVR 2 într-una cu emisie de înaltă definiţie.

CA a hotărât şi comasarea Direcţiei Ştiri cu Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive, în vederea diminuării posturilor de conducere.

„Potrivit legislaţiei în vigoare, în condiţiile actuale, TVR nu poate efectua decât plăţile aferente drepturilor salariale şi datoriilor către stat, ceea ce ar putea duce la blocarea activităţii TVR în scurt timp”, se spune în comunicatul TVR, preluat de Mediafax.

Într-o postare pe blogul său, ziaristul Moise Guran, realizatorul emisiunii Biziday la TVR1, i-a cerut demisia lui Stelian Tănase, președintele SRTV, pentru că a dovedit că nu știe „nimic despre managementul unei societăți cu peste 2.000 de angajași„ și ca este un „politruc, ca Tsipras”.

Luni, 20 iulie, ANAF a blocat conturile SRTV din cauza datoriilor pe care instituția le are la bugetul de stat.

Societatea Română de Televiziune (SRTV) a încheiat anul 2014 cu pierderi de 18,3 milioane de euro și datorii în valoare de 157,7 milioane de euro, potrivit datelor recent apărute la Ministerul Finanțelor Publice.

Citește TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ, ÎNGLODATĂ ÎN DATORII.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii