Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

TVR a aprobat participarea la Eurovision 2022

Consiliul de Administraţie (CA) al Societății Române de Televiziune a aprobat participarea României la cea de-a 66-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), informează Rador. Televiziunea Română va organiza, în perioada următoare, Selecția Națională, pentru alegerea reprezentantului țării noastre la ESC 2022.
tvr.jpg

În următoarele zile, echipa de organizatori va definitiva toate detaliile legate de Selecția Națională, urmând ca acestea să fie comunicate în cel mai scurt timp.

Italia organizează pentru a treia oară Eurovision Song Contest, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022.

Iuliana Marciuc, manager de proiect al ediției din acest an: „Mă bucur că voi trăi, din nou, emoțiile competiției Eurovision și sper că revenirea la sistemul selecției naționale să fie de bun augur. Orice competiție atrage performanță și oferă o șansă fiecărui artist care dorește să își reprezinte  țara pe scena celui mai mare concurs muzical din lume”, conform Rador.

Eurovision Song Contest este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii