Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

TV Paprika trece la un program de difuzare de 24 de ore din 24

TV Paprika, televiziunea de gastronomie, își extinde emisia de la 12 la 24 de ore pe zi, oferind emisiuni culinare, cele mai noi seriale de gastronomie, cu participarea celor mai apreciaţi bucătari, începând cu 1 noiembrie 2015, informează Media Expres.
TV Paprika

În noiembrie, bucătarul-vedetă britanic Jamie Oliver va lansa pe TV Paprika noul sezon al producţiei sale captivante „Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy”. În cadrul emisiunii, una din vedetele invitate de Jamie va fi actriţa americană Kate Hudson, care va prepara mâncarea ei preferată. Data premierei: 21 noiembrie.

O altă premieră din această lună va fi „Să gătim din piaţă”, în care cei mai renumiţi bucătari ai continentului, printre care irlandeza Rachel Allen, ne vor inspira cum să gătim bucate sezonale sănătoase şi gustoase. Data premierei: 6 noiembrie.

O carte de citit ca să nu rămâi „prost”: „M-am săturat să fiu prost”

Printre premierele culinare din luna noiembrie oferite de TV Paprika se mai numără Nigella Lawson, Gordon Ramsey, care găteşte cu copiii săi, Hugh Fearnley-Whittingstall, care foloseşte legume proaspete cultivate la ţară, dar şi francezul Raymond Blanc şi canadianul Chuck Hughes.

Televiziunea realizează și emisiuni locale cu bucătarul italian din România Antonio Passarelli.

TV Paprika s-a lansat în România în anul 2008 și a făcut parte din portofoliul de televiziuni al companiei Chello Central Europe care în prezent este deținut de AMC Networks International.

Distribuția televiziunii, care este prezentă în grilele principalilor distribuitori de cablu și satelit, este asigurată de Tematic Cable.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii