Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

TV Paprika difuzează în premieră o emisiune cu britanicul de origine australiană John Torode

Bucătarul australian emigrat în anii '90 în Marea Britanie, John Torode, vine la TV Paprika, din 22 ianuarie, în premieră, cu o emisiune despre mâncărurile din Asia.
John Torodes Paprika TV

John Torode: Savoarea Asiei” are premiera pe 22 ianuarie de la ora 23:00, prezentândul pe celebrul bucătar care descoperă continentul asiatic într-o manieră nemaiîntâlnită – în fiecare destinație acesta îi contactează pe cei mai inspirați bucătari și descoperă aromele specifice ale bucătăriei din țara lor.

În fiecare episod vor fi preparate patru feluri somptuoase în colaborare cu bucătarii locali. În cadrul călătoriei, John testează și un restaurant subacvatic, descoperă oferta street food de pe malul fluviului Yangtze și prepară găluște tradiționale la aburi cu ajutorul unei familii din Beijing.

Serialul inspiră telespectatorii să gătească cu aromele și culorile Asiei în bucătăriile proprii.

John Torode este un bucătar australian cunoscut în Marea Britanie după ce a emigrat în anii ’90 ajungând să lucreze pentru restaurantele din grupul Conran și apoi lansându-se la TV în emisiunea de dimineață de pe ITV1, “This Morning”. Ulterior a prezentat “MasterChef” la BBC One în 2005. Este de meserie restaurator, a deținut restaurantele Luxe și Smiths of Smithfield și a scris numeroase cărți de rețete culinare.

TV Paprika face parte din portofoliul de televiziuni deținute de AMC Networks în România, fiind singura televiziune dedicată integral emisiunilor culinare din pesiajul audiovizual din România, unde se distribuie pe principalele rețele de cablu și satelit.

Televiziunea este distribuită prin Tematic Cable și vinde publicitate pe piața locală prin Thematic Channels.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii