Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

TV Paprika difuzează noua emisiune „Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri”

Chef-ul de origine italiană Patrizia Paglieri revine pe micul ecran cu o nouă emisiune, din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 21:00, la TV Paprika.
 aboneaza-te
TLC

Producția locală „Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri” face ca noua vedetă de la TV Paprika să i se alăture lui Antonio Passarelli, notează Media Expres.

Născută în Bahamas, Patrizia a copilărit în Italia, dar locuiește în România din 1992 și este cunoscută grație rolului de jurat în sezoanele 4 și 5 ale emisiunii „MasterChef”.

Emisiunea „Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri” a fost filmată la sfârșitul acestei veri, în studioul TV Paprika din Ungaria, iar invitatul special al Patriziei este chiar fiul ei de 22 de ani, Francesco. Bazându-se pe ingrediente la îndemâna tuturor (de la busuioc, ciuperci de pădure, până la zmeură sau mălai), Patrizia gătește fusion, făcând o combinație între bucătăriile italiană, românească și internațională și oferindu-ne un rezultat spectaculos – rețete pline de culoare, rapide și gustoase.

IATĂ AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME – SEPTEMBRIE 2018

Fiecare episod dezvăluie două rețete delicioase și este dat în reluare a doua zi, de la ora 11:00.

„Cred că emisiunea mi se potrivește, am acceptat propunerea TV Paprika pentru că în format am făcut exact ce iubesc să fac: am gătit. Am acceptat imediat și sunt foarte încântată de cum a ieșit produsul final, sper să placă și publicului. La filmări a fost super, pentru că am găsit la fața locului o echipă foarte, foarte simpatică și competentă, care m-a făcut să mă simt foarte bine și care mi-a ușurat munca”, povestește Patrizia.

Celelalte noutăți ale lunii octombrie, pe TV Paprika, sunt alte trei producții din 2018: „Jamie gătește italienește” – simpaticul chef britanic și mentorul său, Gennaro Contaldo, cutreieră însorita Sicilie și gătesc alături de diverse „nonne” – supereroii bucătăriei italiene, cu difuzare din 6 octombrie, în weekend, de la ora 16:00; „Hairy Bikers: Aventură mediteraneeană” – Si și Dave ajung, pe două roți în Italia, Sardinia, Corsica, Franța, Insulele Baleare și Spania, cu difuzare din 14 octombrie, în weekend, de la ora 19:00 și „Să gătim sănătos cu Pepe” – Peter Siska e îndrăgostit de bucătăria sănătoasă și ne învață rețetele lui, cu difuzare din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 17:00.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR MUZICALE – SEPTEMBRIE 2018

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singura televiziune dedicată gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii