FacebookTwitterLinkedIn

La începutul lunii mai, la TV Paprika au avut premiera episoade noi din „River Cottage în Australia” (sezoanele 2 și 3), finalul lunii aducându-i în prim-plan pe Hugh Fearnley-Whittingstall în noua emisiune „Trei băieţi flămânzi” și Adrian Richardson, în „Gustările lui Richo”, notează Media Expres.

„Trei băieţi flămânzi”, o producție din 2012, începe pe 24 mai și va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 21:00, dar și în reluare, a doua zi, de la ora 14:30. Bucătarul Hugh Fearnley-Whittingstall îi provoacă pe Tim, Thom și Trevor – trei prieteni buni, din Marea Britanie – să petreacă cinci săptămâni pe drumul dinspre River Cottage spre Lands End.

Fără bani, folosind surse de energie regenerabilă pentru mașina lor electrică (o dubă de lapte, care cântărește trei tone și merge cu maxim 27 km/h) și trăind din roadele pământului și mării ori lucrând pentru mâncare, cei trei au parte de aventura vieții lor.

De sâmbătă, 26 mai, TV Paprika difuzează noua emisiune „Gustările lui Richo”, o producție din anul 2017, în care Adrian Richardson, un bucătar din Melbourne, își deschide un bar axat pe gustări apetisante. Acesta prezintă în fiecare episod rețete cum sunt măsline umplute cu prosciutto, ori băutura perfectă pentru un minisandviș cu usturoi și crevete.